Waarom bamboe?

Je zou het niet zeggen, maar bamboevezels - zeker de speciale, zachte en flexibele vezels die voor hoofdkussens ontwikkeld zijn - hebben een paar geweldige eigenschappen.

Bamboe voelt zacht en comfortabel aan; er wordt nu ook koel, anti-transpirerend ondergoed van gemaakt, met veel draagcomfort. In bed zorgt bamboe voor de perfecte aanvulling op aangenaam, gezond beddengoed.


Meteen bestellen

Bamboe: vormvast, schoon en heerlijk comfortabel


Hoofdkussens met bamboe zijn niet alleen lekker zacht en flexibel, ze blijven ook veel langer vormvast dan de traditionele materialen zoals katoen, kapok of de altijd wat zweterig aanvoelende synthetische kussens.

Daardoor gaat je kussen veel langer mee. En wat zeker zo belangrijk is: je slaapt gewoon iedere nacht beter en comfortabeler, je hoeft minder te draaien op zoek naar een goede slaaphouding.

Je krijgt stevige, maar comfortabele ondersteuning, precies op de plekken waar het nodig is: hoofd, nek, schouders. Een 'normaal' kussen wordt na een tijdje altijd slapper en dunner, een bamboekussen nauwelijks.

Gevolg: je slaapt eerder, je hebt minder last van snurken, je wordt fitter wakker.

Betere nachtrust dankzij bamboe,
minder nekklachten of allergie

Bamboe is puur natuur - en dat voel je. Bamboestengels en de bamboevezels die ervan gemaakt worden, zitten ingenieus in elkaar.

Ze nemen transpiratie en warmte goed op, ze ademen, ze blijven koel als het te warm wordt, ze zorgen voor een gezonde nachtrust.

Nog een geheim van bamboetextiel: duurzamer, beter voor het milieu


Voor veel soorten traditioneel textiel in hoofdkussens, katoen bijvoorbeeld, is een enorme plens water nodig. Om 1 kilo katoen te produceren, wordt zo'n 10.000 liter water verspild. Bamboe groeit heel hard (tot 1 meter per dag), op een natuurlijke wijze, helemaal zonder kunstmatige bewatering.

Misschien scheelt die prettige gedachte ook weer een paar slapeloze nachten?

De belangrijkste voordelen van een bamboekussen


  • Betere nachtrust, energieker gevoel bij het opstaan
  • Koel dankzij thermocontrol: blijft droog bij hoge temperaturen
  • Anti-transpirerend, dus comfortabeler
  • Minder nekklachten of schouderklachten
  • Minder slapeloosheid of slaapproblemen
  • Helpt tegen snurken
  • Helpt tegen allergieën
  • Trekt geen huisstofmijt aan - minder last van je luchtwegen, geen allergische reacties op je huid of jeuk en irritaties
  • Milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd
  • Gaat veel langer mee, blijft in vorm


Meteen bestellen

Betaal hier met

Copyright © 2024 Bamboekussen.com - TWSupply